Bestellen

De Amsterdamse reisfotograaf Frank van Paridon heeft het afgelopen jaar zijn reizen over de hele wereld afgewisseld met talloze wandelingen en fietstochtjes door het Vondelpark.
Hij ging op zoek naar de mooiste beelden van het park waar hij zelf al meer dan 25 jaar naast woont: hij verbaasde zich over de verschillen tussen de seizoenen, genoot van wandelingen door de sneeuw in de winter en deelde mee in de euforie van zinderende zomerdagen. Hij bezocht een groot aantal voorstellingen van het Openluchttheater, volgde nauwgezet het wel en wee van de ooievaarsfamilie en dronk talloze koppen koffie en thee bij Het Groot Melkhuis,’t Blauwe Theehuis en De Vondeltuin. Kortom hij ‘leefde’ een jaar lang in het Vondelpark.
Het resultaat is een schitterend fotoboek waarin in 20 hoofdstukken alle aspecten van het Vondelpark anno nu de revue passeren gedurende de vier seizoenen, afgewisseld met unieke foto’s uit het Amsterdamse Sradsachief van het park van vroeger.

Het Vondelpark Gevoel – voor toen en nu in Amsterdams leukste park – Hardcover – 192 pagina’s – 31 x 24 cm – 500 foto’s – ISBN 978-90-804196-5-0, Wereldbeeld Uitgevers, 24,90 euro.


Hieronder kunt u door het jubileumboek bladeren en een aantal pagina’s bekijken.

Veel kijkplezier!

boekcover Het Vondelpark gevoel


QR Code Business Card